Dag 27: van Christchurch naar Auckland

Voor dag en dauw brengt onze superbeleefde Chinese B&B-owner ons naar het vliegveld, waar wij in de ban raken van hobbits, elfen en dwergen uit Lord of the Rings. Via levensgrote afbeeldingen in de hallen, slurven en zelfs op de vliegtuigen begeven wij ons naar Auckland. Vroeg in de middag komen we aan in het Kiwi-motel: niet te missen door de levensgrote bruine kiwi op het dak. Met de bus gaan we de stad in.

Auckland is een hippe en gezellige stad, met de Sky Tower als markant middelpunt. Langs de kade vallen we met onze neus in de boter bij een muziekfestival. We shoppen, kopen t-shirts en vergapen ons aan de dure boten in de haven. Bij Jack Tar aan Freemans Bay genieten we van een pint en crusty loaf met cranberry tapenade. De mensen zijn hier relaxed en we raken aan de praat met een stel uitgelaten studenten. Maar ook zijn we melancholiek: dit is onze laatste avond in Nieuw-Zeeland, het mooiste land dat we ooit zagen! Morgenochtend vliegen we naar Seoul, voor onze laatste dag. See you soon for the last and final episode of our fabulous journey around New Zealand…

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Thomas Groenhart

    |

    Leuk!

    Reply

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Vul hier je naam en e-mailadres in.
Je krijgt dan een mailtje als we nieuws hebben!

Loading