Dag 27: van Tucson naar Phoenix

Onze laatste 2 dagen in Amerika: langzaam terug naar normal life, nog wat laatste sightseeing doen en inpakken. Wat een omschakeling na 26 dagen rondtrekken. Vanochtend zwemmen we nog een keer onder een Romeo & Julia-raam in ons zwembad in Tucson. Best romantisch, ware het niet dat Fen steevast handdoek en zakdoeken meesjouwt en dan onbedaarlijk onromantisch moet toeteren.

Na een muffin en bijna verse jus in ons hotel willen we shoppen op 4th Avenue, een aanradertje van de waitress van de Texas Roadhouse. Wij gaan er op zoek naar een grote mall en leuke winkels, maar alles wat we vinden is een opgebroken straat en supertoeristische winkels.

Dan maar naar Tucson mall, een aanrader van een roadworker op 4th Avenue. Maar dit blijkt alleen een grote Dillards store te zijn. Fen koopt er toch een hippe zwarte slangenprintbroek. In het hotel blijkt het een echte Jessica Simpson te zijn. Deze generatiegenoot van Paris Hilton heeft net zo veel gepresteerd als Paris, maar haar naam en kaartje op een broek zijn in Amerika commercieel wel interessant. De naam van deze popster heeft geen invloed op de koopdrift van Fen. Die is gewoon onverminderd groot, aldus JW.

Met open dak rijden we naar Phoenix, onze laatste lange rit in droomauto! De skyline van Phoenix is niet zo indrukwekkend als die van Houston en Dallas, maar het Chasefield stadium van de Arizona Diamondbacks ligt er wel mooi tussen. Als we een bewaker vragen naar de fanshop (FC Utreg-taal), kijkt de man ons glazig aan. We blijken naar de teamshop te moeten. Daar kopen we onze laatste honkbal-souvenirs.

Ons hotel voor 2 nachten ligt vlakbij Phoenix Airport. Zo kunnen we de auto morgenavond alvast inleveren. Na een zonsessie van Fen bij het zwembad en honkbalsessie van JW bij de tv vinden we een relaxte borrelplek (Mexican Taco’s and beer) en dinerplek (Vietnamees) in een gezellig buurtje. Zo aan het eind van de vakantie hakt de drank er flink in. Na 2 wijntjes slapen we snel en vast.

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Vul hier je naam en e-mailadres in.
Je krijgt dan een mailtje als we nieuws hebben!

Loading