Dag 12: South Padre Island (2)

Ook vandaag is het stralend weer: we besluiten in South Padre te blijven. Dit heeft wel wat voeten in de aarde. Een nacht bijboeken via internet is goedkoper, maar wat doe je als het internet niet werkt? Na wat bezinning, een ochtendduik en uitgebreid ontbijt met krant in ons favoriete café gaat dat alsnog vlekkeloos.

Hilton lijkt – in Zuid-Texas in elk geval – niet meer wat het geweest is: als we vanochtend na 2 dagen vragen of de verbinding het al weer doet, haalt de host zijn schouders op: I'm not sure, try it yourself!

Ook met de Mexicaanse medewerksters loopt de communicatie stroef. Als zij zich met drukke handgebaren verstaanbaar maken, doen wij dat ook. Aan het eind van de dag is de kamer niet schoongemaakt. De rest van de dag kunnen we kort samenvatten: zwemmen in de pool, beetje lezen, hazenslaapje, zwemmen in de Mexicaanse Golf, hazenslaapje, honkbal en Buds & dinner in our room!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Vul hier je naam en e-mailadres in.
Je krijgt dan een mailtje als we nieuws hebben!

Loading