Dag 11: South Padre Island (1)

Om half 8 schijnt de zon boven de Golf van Mexico! Van een duik in zee en de hot pool worden we echt wakker…

Met de auto inspecteren we de landtong naar het noorden. Als we de laatste huizen achter ons laten, wordt de route stiller, smaller en spooky, met zandduinen naast – en waaiend over – het asfalt. Opeens stopt de weg: daarachter een lange strook beschermd natuurgebied tot aan Corpus Christi en North Padre Island. Indrukwekkend!

We ontbijten in Grapevine Café op 100, East Swordfish Street. Een gezonde omelet, heerlijk om ook weer eens wat magerder te eten. Amerikanen zijn onverbeterlijk in ongezond eten en vette menukaarten. Na wat boodschappen bij Blue Marlin spenderen we de rest van de dag op het strand en in het zwembad van ons hotel. 's Avonds eten we bij een veredelde Italiaan. Vandaag was het 28 graden met een heerlijke bries. Als het weer morgenochtend goed is, blijven we nog een dag!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Vul hier je naam en e-mailadres in.
Je krijgt dan een mailtje als we nieuws hebben!

Loading