Dag 27: op stap in San Diego

Ook JW is in voor een ochtendduik. Hij is zo blij met zijn Skrillex-ervaring dat hij vandaag wel Fens zin wil doen. Dus gaan we niet naar Seaworld, maar San Diego verkennen en shoppen. Fen koopt bling bling-schoenen, JW heeft een hele lijst van favoriete winkels.

We starten bij de Uggs in Little Italy en eindigen bij warenhuis Nordstrom: met boots, een Boss-broek en de grootste boodschappentas ooit zijn we vroeg in de middag terug bij ons hotel. Daar besluit JW toch nog naar Seaworld te rijden.

Fen geniet van een rustige middag bij het zwembad. Een paar uurtjes een eigen programma, best prima zo! Ruim op tijd voor de beslissende 7e wedstrijd van het honkbal is JW terug. De St. Louis Cardinals winnen snel. In de stad genieten we op een terras van onze laatste maaltijd, temidden van tout feestend en vreemd uitgedost San Diego, want zondag is het Halloween. In onze baai drinken we nog een glaasje met zelf meegebrachte feestglazen en uitzicht op de skyline.

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Vul hier je naam en e-mailadres in.
Je krijgt dan een mailtje als we nieuws hebben!

Loading