Dag 18 en 19: Sacramento-San Francisco (2)

Wakker worden in San Francisco, op pad om onze jeep in te leveren en de zon die tevoorschijn komt als we de stad gaan verkennen… In een relaxte stad als San Francisco past alleen een goed humeur! Vandaag doorkruisen we de stad 2 keer: eerst over de lange Van Ness Avenue, van zuid naar de baai, daarna langs de baai naar het oosten.

We zien Fisherman's Wharf, Alcatraz, Bay Bridge, Coit Tower, de Embarcadero, het AT&T Stadium van de San Francisco Giants én heel veel shops. In de baai spotten we 2 nieuwe diersoorten. Rond borreltijd ploffen we neer in een café met 5 beeldschermen honkbal. Na een verkoelend biertje verlaat Fen JW om te shoppen in Bloomingdale en Market Street. Als zij na een paar uur terugkomt met haar handen vol, zijn de honkballers net aan een spannend slot bezig.

Na de goede afloop is JW zelfs nog in staat om verder te shoppen. Waar vrouwen uren shoppen voor een paar aankopen scoort JW binnen een half uur 8 shirts en meer bij Diesel en Macy's. Bij de kassa ontdekt hij net op tijd dat de tekst van 1 Diesel meer des Geers & Goors is. Terug in ons hotel kunnen we alle tassen maar net op een kingsize bed kwijt. Dat is wel inclusief de aankopen van JW bij de San Francisco Giants. Morgen leiden Gert en Sally ons een dag rond in San Francisco. We zijn benieuwd! Zaterdag hebben we nog een hele dag in de stad. Zondagochtend eerst een rondleiding in het stadion van de Giants en daarna langs de kust naar het zuiden…

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Vul hier je naam en e-mailadres in.
Je krijgt dan een mailtje als we nieuws hebben!

Loading