Dag 6: Arches National Park

We worden wakker met stralend weer! Onze 1e beslissing is makkelijk: we blijven nog een nacht in Moab. Daarna naar het hotel om dat te regelen en wat te internetten in het plaatselijke internetcafé. JW wil ook nog shoppen voor een souvenirtje. Het is zo langzamerhand geen nieuws meer, JW's shopbehoefte is een dagelijks terugkerend fenomeen.

Om 11 uur zijn we in Arches National Park. Dit park doe je gewoon met de auto: een 33 km lange weg leidt langs ontelbare indrukwekkende rotsen in de vorm van stalagmieten, bogen, eieren en andere delicate vormen. De menhirs van Obelix zijn er niets bij. Soms moeten we flink klimmen om de Arches te zien. Maar zeker Delicate Arch is dat meer dan waard. Een wereldberoemde boog die hoog boven alles uit toornt. Bij de 1e blik krijgen we hartkloppingen! Daar op grote hoogte raken wij aan de praat met een Hollands stel van rond de 70. Ook dat is bijzonder, ervaringen delen op zo’n plek.

Bij de laatste stop lopen we zo in de armen van een stel herten. Die laten ons met enkele soepele sprongen hun elegante achterste zien. In de supermarkt hebben ze hier huge schappen met Powerbar, leuk voor Fens broer. Met een cinnamon powerreepje voor onderweg hebben we weer genoeg energie. Ook vandaag was weer een indrukwekkende dag and it's only just the beginning! Als we terugkomen praten we alleen nog maar Engels.

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Vul hier je naam en e-mailadres in.
Je krijgt dan een mailtje als we nieuws hebben!

Loading